skip to Main Content

De 5 beste avontuurgames die je moet spelen

Ben je een gamer? Wil je nieuwe games uitproberen? Dat kan zeker, maar je moet eerst weten welke games de beste zijn. Voor het grootste deel worden avontuurgames gespeeld. Maar er zijn vijf beste die over de gehele wereld bekend zijn.

Minecraft

Heb je eens gehoord van Minecraft? Tegenwoordig als je games op zoekt, vind je Minecraft als eerst. Maar wat maakt Minecraft zo uniek? Minecraft is leuk, omdat je eindeloos bezig kunt zijn. Je ontwikkelt je eigen wereldje. In Minecraft heb je niet te maken met een normale omgeving. Alles is vierkant in de Minecraft wereld. Zelfs de figuren die hierin voorkomen zijn vierkant. Minecraft heeft niet veel actie zoals vechten. In Minecraft beleef je heel veel avontuur door huizen te bouwen, lopen in de natuur, landschappen bewandelen. Je gaat steeds op verkenning en houdt andere spelers buiten je huis. Je bent steeds bezig in Minecraft, het is zoals in een normaal leven.

God of war

God of war, is het meest gespeelde game. Het is vooral veel gespeeld door volwassen. De God of war zit vol actie, soms zelf hele brute, daarom wordt het vooral door volwassenen gespeeld. Deze game is met de tijd ook veranderd. Het heeft een ander setting en aanpak, maar nog steeds leuk. Behalve al het gruwelijkheid zit er nog steeds een verhaal achter deze game namelijk de band tussen vader en zoon. De vader wilt zijn zoon heel dapper maken. Als je een meerderjarige zoon hebt dan kun je een leuke tijd samen beleven. Deze game is comfortabel om te spelen en de beelden zijn ook helder.

 

Overcooked

Ben je op zoek naar een echte familiegame? Overcooked is het juiste familiegame. Je kunt met meerdere mensen spelen. Overcooked gaat over koken waarbij jij en de andere spelers het rol van een kok voordoen. Je gaat heerlijke gerechten bereiden en serveren aan klanten. Maar dit moet snel gebeuren anders worden de klanten boos. En ook als je een verkeerd gerecht serveert worden ze boos. Het is een game die jouw snelheid opbouwt, maar ook oplettend maakt. Wanneer je dit aan het spelen bent met je groep heb je niet door hoe snel de tijd gaat.

 

Grand theft auto

De grand theft game speelt zich af in Los Santos. Het gaat over drie criminelen die hun overleving en succes opzoeken. De eerste is Franklin, een straathandelaar, die opzoek, is naar geld met echte kansen. Tweede is Michael, een ex gevangene die niet tevreden is met zijn pensioengeld. De derde is een maniak die van geweld houdt en op zoek is naar grote kansen. Als er niets meer te vinden is dan riskeren ze hun leven met gevaarlijke overvallen. Deze game combineert verhalen en houdt je een hele tijd bezig met nieuwe manieren. Grand theft is een openwereld game. Als dit in werkelijkheid zou gebeuren kun je zeggen dat er geen regels bestaan.

 

Ice age

Bijna een ieder heeft naar ice age gekeken. Het is een film die heel beroemd is geworden. Er is daarom ook een game gemaakt met de karakters uit dit film. Ice age begint met scrats en eindigt ook met hem. Hij zit steeds achter zijn eikel aan. Maar in deze game geldt ook hetzelfde, alleen moet jij weten hoe je zijn eikel kunt krijgen. De eikel zit in een oude tempel, maar om hierin te gaan wordt er eerst zoveel gedaan. Je kunt in deze game, klimmen, graven, sluipen en glijden. Een echt avontuur beleven kan alleen in ice age. Je komt ratten, wolven, roofvogels en piranha’s tegen, maar het wordt, jou taak om deze uit de weg te halen. Een game waarvan een ieder kan genieten. Elk level is leuk en uniek.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top