skip to Main Content

Favoriete game held op truitje bedrukken.

PrinterHeb je ook een favoriete game held? Je zult vaker zien dat er op jaardagen een truitje bedrukt wordt met de persoon favoriete game held. Heb jij dit gedaan? Iets bedrukken op een truitje betekent dat deze een van je favoriete truitjes wordt. De Sublimatieprinter is een hele goeie merk.

Je truitje kun je op verschillende manieren bedrukken. Je kunt ook leuke spelletjes spelen met een T Shirt. Een van de spelletjes is het bevroren T-shirt spel. Je kunt deze trui voor vele bedrukken. Voordat je hem wilt aandoen kun je een knoop in elk shirt maken. Daarna ga je hem weken in water en nat vouwen tot een bal om ze tenslotte te leggen in de vriezer. Volgende dag wanneer je het spelletje gaat spelen, haal je het uit de vriezer. De spelers moeten proberen het T-shirt uit te vouwen en aan te trekken. Degene die dit eerst doet wint het spel.

Een ander spelletje is race met T-shirt met menselijke ketting. Om te spelen, organiseer je alle spelers in twee gelijke teams en laat je ze back-to-back opstellen. Geef de eerste persoon in de rij voor elk team een ​​T-shirt en vraag hen om het aan te trekken. Als de gamemaster go zegt, moet elke persoon die het T-shirt draagt ​​zich omdraaien, de handen van zijn teamgenoot achter zich pakken en – met de hulp van de rest van zijn team – het shirt van zijn lichaam overbrengen op het lichaam van zijn teamgenoot zonder het te laten gaan van handen. Teams zullen dan het shirt op deze manier blijven overdragen totdat de laatste teamgenoot in de rij het shirt draagt. Het eerste team dat het shirt met succes heeft overgedragen aan de laatste persoon in de rij, wint.

De estafetteloop met natte T-shirts is de perfecte manier om af te koelen op een hete zomermiddag. Om te spelen, vult u twee grote emmers met water en plaatst u ze 20 voet van de startlijn. Organiseer alle spelers in twee gelijke teams. Geef elk team een ​​T-shirt. Wanneer de game master go zegt, moet elke eerste speler van elk team het shirt naar zijn emmer brengen, het shirt in water laten weken, het shirt aantrekken, terugkeren naar zijn team, het shirt uittrekken en het aan zijn volgende teamgenoot overhandigen.

Het menselijke piñata T-shirt-spel is een favoriet van zomerse familiereünies. Om te spelen, pak je een T-shirt, een zak snoep en een heet lijmpistool. Heet lijm individuele snoepjes aan de voor- en achterkant van het shirt, zodat het shirt zo vol wordt als je wilt. Als het tijd is om te spelen, laat dan de “menselijke piñata” op het voorbereide shirt doen en ga voor de gamemaster staan. Laat de rest van de spelers samenkomen achter de gamemaster. Als de gamemaster go zegt, moet de “menselijke piñata” wegrennen van de rest van de spelers, terwijl de spelers de “menselijke piñata” moeten achtervolgen en proberen om snoepjes van zijn of haar shirt te halen. Het spel is afgelopen als de “menselijke piñata” geen snoep meer heeft.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top