skip to Main Content

Gamen? ontspanning voor elke vakman!

gaming

Gamen is niet alleen een spelletje, maar heeft veel meer doelen. Weet je dat gamen jouw ontspanning geeft? Gamen wordt in meeste gevallen gezien als een spelletje voor kinderen. Maar dat is hij niet. Gamen is geschikt voor zowel jong als oud, de reden hiervoor is dat je kunt ontspannen hiermee. Het is ook heel leerrijk en daarom ook geschikt voor dreumes. Games zijn verdeeld in verschillende categorieën waardoor de leeftijdsbepaling makkelijk aan te duiden is. Elk persoon vindt weer wat anders leuk. Als je een categorie naar jouw keus kiest krijg je zeker de nodige ontspanning. De loodgieter in Den Haag heeft ook gamers in zijn team.

Gamen kan verslavend zijn, maar het ligt aan jou als je dit toelaat. Gamen is niet alleen leuk, maar leert je ook met de tijd om te gaan. Als je een vakman bent die heel erg moe is en even wat ontspanning nodig heeft kun je dan gaan gamen voordat je weer aan de slag gaat. Je leert je zelf aan de tijd te houden, vooral voor jongeren is dit extra van belang. Een game met veel beloning of vordering geeft jou meer zin om door te gaan hiermee. Je voelt je zelfverzekerd. Je weet dat je het kan en gaat steeds verder met spelen om je slimheid te bewijzen. Gamen kan jouw adrenaline verhogen. Het is eigenlijk een geschikte manier om jou te trainen om te gaan met stress in werkelijkheid.

Gamen lijkt in het begin alleen nadelen te hebben, maar als je jezelf goed traint dan zie je er alleen voordeel in. Behalve stress verminderen zorgt gamen ook voor een goede motoriek, want je beweegt veel met je hand en oog. Je kunt ook snel reageren op bepaalde dingen in werkelijkheid. Gamen bevordert je sociale band met anderen. Sommige games kun je een hechtere band geven net als van vader en zoon.

Gamen lijkt frustrerend, maar het is juist leuk. Een game heeft als uiteindelijke doel je niveau te behalen. Je speelt net zolang totdat je jouw doelen niet hebt behaald in de game. In werkelijkheid durf je ook zo snel je doelen te bereiken. En het lukt ook heel snel.

Gamen op het werk is verboden, maar je kunt het wel doen in je vrije tijd of wanneer je aan het pauzeren bent. Na het gamen zul je zien dat je nog sneller klaar bent met jouw werk. Het is ook goed gegaan, want je was nog in de game. Het lijkt alsof je in werkelijkheid iets wilt behalen.

Nooit gedacht dat gamen je zoveel ontspanning kan geven. Het vervelende is misschien wanneer je door wilt gaan, maar niet kan. Dit omdat je weer terug moet naar je werk of omdat je rekening moet houden met de tijd. Want bij gamen is vooral de tijd belangrijk. Gamen is een hele goede ontspanning vooral als je lang aan het  werk was. Als je gaat gamen moet je niet snel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top