skip to Main Content

 

Heb je een auto site en wil je deze vindbaar maken in Google? Tegenwoordig is het hoog scoren via de zoekmachine de nieuwe trend. Het hoog scoren is essentieel van belang, omdat je op deze wijze meer klanten kunt aantrekken om jouw auto of auto producten te bezichtigen en eventueel te kopen. Er zijn enkele punten waarop gelet moet worden. Alleen dan kan hoog scoren voor Google.
Tegenwoordig willen mensen het makkelijk hebben. Als je de naam van een auto accessoire niet kent kun je in Google zoekmachine zoeken. Je vind de websites met de hoogste score. Het zoeken geschiedt heel makkelijk. Enige wat je doet is een woord of gebroken zin in te typen. Google doet de rest en zoekt voor jou precies hetgeen je wilt.

Sleutelwoorden

Als je hoog wilt staan in Google ga je jezelf eerst in de schoenen van je publiek moeten plaatsen. Je moet eerst weten wat het publiek wilt en hoe zij het zouden beschrijven. Aan de hand van alle beschrijvingen kom je tot de ontdekking dat er een woord of twee heel vaak voorkomen. Je kunt deze woorden gebruiken als sleutelwoord om makkelijk vindbaar te zijn in Google. Als je deze woorden ook in je website toevoegt kom je ook in de Google zoekmachine voor wanneer iemand dit opzoekt. Het plaatsen van een sleutelwoord betekent niet dat je deze woorden overal in je website gaat plaatsen. De website moet er nog steeds technisch goed uitzien. Je kunt de sleutelwoorden bijvoorbeeld plaatsen in de titels, want dit is eerste wat opvalt wanneer je gaat lezen. Ook als tussenkop en meta beschrijving kun je hem gebruiken. Als je een content hebt kun je de sleutelwoorden ook hierin aanpassen, maar niet te vaak, want de leesbaarheid moet goed blijven.

Updaten

Als je steeds meer bezoekers wilt dan ga je de site blijven updaten. Het updaten zorgt ervoor dat de bezoeker niet steeds dezelfde oude teksten leest. Vernieuw je homepage met nieuwe foto’s en titels. Maar ook aantrekkelijke contents of blogs geven meer inspiratie aan de bezoeker. Als je in de zoekmachine wilt bevinden van Google ga je tijd moeten nemen dit te doen. Maar daarna profiteer je zelf ervan.

Controle

Als je een website hebt dien je dit ook tijdig te controleren. Want er ontstaan soms technische storingen of problemen met de gateway waarbij een hacker makkelijk naar binnen kan. Vaak genoeg wanneer een bezoeker dit ziet willen ze niet de site niet meer bezoeken en zoeken meteen een vervanging. Dit is nadelig voor jou.
Je autowebsite bereikt zijn score heel snel als er op alle punten wordt gelet waarnaar Google vraagt. Het is van belang om een goede website te hebben met heel veel informatie en duidelijk overzicht.

Back To Top