skip to Main Content

Iedereen wilt eens een playstation game. Heb je van jouw al aangeschaft? In het begin ben je zo druk bezig met je playstation dat je de tijd niet krijgt om de mogelijkheden uit te zoeken. Een playstation heeft veel handige tricks. Met enkele tips leer je zo de makkelijkheid van een playstation kennen.

Bedienen

Een playstation heeft zijn eigen controller. Maar niet alle games zijn snel met deze controller. Er is een makkelijk manier om te winnen. Je kunt een muis of toetsenbord aan je playstation koppelen. Het playstation heeft de mogelijkheid ervoor om de muis of toetsenbord eraan te pluggen. Je zult merken dat het makkelijk en sneller is om te spelen.

Social

Vind je gamen leuk, maar ben je ook altijd druk bezig berichten te versturen? Normaal gesproken is het niet mogelijk om beide dingen tegelijk te doen. Aan de ene hand hou je de controller en de ander jou mobiel. Het gamen is niet meer leuk als je jouw aandacht steeds moet wisselen. Gelukkig is er een handig mogelijkheid om beide samen te doen. Terwijl je bezig bent te gamen kun je op hetzelfde scherm een appje openen waarin je berichten kunt sturen. Heel handig, want zo hoef niemand meer lang te wachten op jou antwoord.

Back To Top