skip to Main Content
Vergeet Niet Om Jouw Game-apparatuur Ook Schoon Te Maken!

Vergeet niet om jouw game-apparatuur ook schoon te maken!

Heb jij ooit eraan gedacht om jou game-apparatuur ook schoon te maken? Weet jij dat er ook ongedierte zoals zilvervisjes kunnen leven in en tussen je game-apparatuur? Nee? Dan ben je hier op het juiste adres. Op deze pagina vertellen wij jou welke ongedierte kunnen voorkomen in je game-apparatuur. Ook vertellen wij jou hoe jij je game-apparatuur schoon kan maken en ook schoon kan houden.

Velen onder ons zijn game verslaafden en kunnen deze niet wegleggen om rustig de maaltijden te nuttigen. De maaltijden worden daarom genuttigd tijdens de gamesessies. Heb je er wel bij stilgestaan dat er tijdens een zo handeling etensresten tussen de verschillende knopjes kan gaan vallen en vast zitten. Door alle troep kunnen de knopjes het op een gegeven moment het niet meer doen. Je hebt nu een beeld van wat de gevolgen kunnen zijn als je je apparatuur niet tijdig schoonmaakt. Het is jou daarom aangeraden om jouw game-apparatuur regelmatig schoon te maken. Je zal je wel afvragen hoe jij jouw game-apparatuur schoon kan houden. Probeer elke week de apparatuur af te stoffen. Dat kan je met een simpele verfkwast doen. Je kan ook gebruik maken van een microvezeldoekje. Het doekje moet wel droog zijn anders kan je schade apparatuur waterschade oplopen. 

Hoe maak je een PS4 schoon

Het is verstandig om de console van je PS4 van tijd tot tijd schoon te maken. Merk je dat de ventilatoren in je console lawaai maken dan is het tijd om de console van je PS4 schoon te maken.

Voor het schoonmaken van je PS4 heb je de volgende spullen nodig: een microvezeldoek, een bus perslucht, maak een doekje een beetje vochtig en een tandenstoker. Het microvezeldoekje heb je nodig voor het schoonmaken van je console. Met de bus perslucht wordt alle troep uit de openingen geduwd. Het doekje en de tandenstoker wordt gebruikt om de controller schoon te maken. Wees wel voorzichtig met het gebruik van de bus perslucht omdat je niet alle stof juist wilt blazen naar je interne hardware.

Hoe maak je een laptop schoon

Voor het schoonmaken van je laptop heb je de volgende spullen nodig: een microvezeldoek, een plantenspuit, wat wattenstaafjes en een botermesje. Doe de laptop uit, dit is belangrijk voor jou en de laptop. Veeg daarna voorzichtig met het microvezeldoekje het toetsenbord. Het microvezeldoekje maak je daarna nat met de plantenspuit waarna je de behuizing van de laptop veegt. Hierna droog je de laptop weer goed af. Dit doe je natuurlijk met een droogdoekje. Heb je te maken met hardnekkige vuil, dan kan je deze ook vegen met een vochtig microvezel doekje en daarna dep je de laptop droog met een papieren doekje. De gleuven van de ventilator kan je met een wattenstaafje schoonmaken. Hetzelfde doe je ook met de poorten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back To Top